LoopbaanbegeleidingWAT
Met loopbaanbegeleiding kan je beroep doen op een loopbaancoach die je helpt en ondersteunt bij jouw gewenste job of bij jouw job-vraag. De loopbaancoach biedt een aanpak op maat waarbij je samen je werksituatie onder de loep neemt.

HOE
Samen met de loopbaancoach wordt eerst een vrijblijvend gesprek gehouden om jouw loopbaanvraag en situatie te bekijken. Daarna kan de loopbaanbegeleiding opgestart worden.
Via individuele gesprekken, opdrachten en oefeningen gaat de coach dieper in op jouw loopbaan, kennis, talenten, vaardigheden, ambities en … dromen.

Er wordt ondersteuning geboden in het plannen van acties en je krijgt inzicht in de eigen kwaliteiten, competenties en verwachtingen in het kader van je loopbaancarrière.

VOOR WIE
Iedereen:
  • met minimum een zeven jaar werkervaring in de voorbije twee jaar, als werknemer of zelfstandige kan beroep doen op loopbaanbegeleiding;
  • je woont in Vlaanderen of in het Brusselse gewest;
  • je volgde de voorbij zes jaar geen gesubsidieerde loopbaanbegeleiding.

KOSTPRIJS
De begeleiding wordt betaald met loopbaancheques. De loopbaancheques dien je aan te vragen via de VDAB. 1 cheque kost €45 en goed voor 4 uur loopbaanbegeleiding. De begeleiding kan uitbreiden tot maximum7 uur (totaal: twee loopbaancheques). .

INFO EN INSCHRIJVEN
Loopbaancoach Leen Ampe helpt u graag verder! Per mail leen.ampe@argosvzw.be of telefonisch op het nummer 0470 83 86 99.