• TWE - Tender tijdelijke werkervaring • WAT
  Samen met de partners van West7 -Loca Consult (Brugge), Tot uw dienst (Roeselare), De Poort (Kortrijk), Werkperspectief (Diksmuide) - organiseren we in opdracht van de VDAB trajecten in kader van begeleiding naar werk.

  Werkzoekenden worden door de VDAB naar vzw Argos toegeleid voor het TWE-traject . De werkzoekende wordt georiënteerd naar realistische jobdoelen, ontwikkelt zijn competenties via werkplekleren en krijgt een intensieve begeleiding richting duurzaam werk in het normaal economisch circuit. Maximale duurtijd van het traject is 2 jaar.

  DOELGROEP
  Werkzoekenden ingeschreven bij VDAB.

  INSCHRIJVEN
  De toeleiding gebeurt door de VDAB. De contactpersoon voor TWE is Jessica Casier. Jessica.casier@ieper.be of 057 23 93 45 (HIER LOGO – zie bijlage). ‘TWE’ wordt gefinancieerd met Europese middelen. Uitstroom: streefcijfer is >62% in 2018.

 • TIBB4 - Tender intensieve begeleiding en bemiddeling naar werk 4


 • WAT
  Samen met onze partner Groep Intro organiseren we in opdracht van de VDAB de ‘Tender intensieve begeleiding en bemiddeling naar werk 4’.

  We bepalen samen met de werkzoekende zijn/haar jobdoelen. Deze begeleiding duurt minimaal 6 maanden en maximaal 9 maanden.

  De doelstelling is het vinden van een duurzame tewerkstelling. We ondersteunen de zoektocht van de werkzoekende via sollicitatietraining, vorming, collectieve & individuele sollicitatiemomenten.

  DOELGROEP
  Werkzoekenden, ingeschreven bij de VDAB.
  Instappen in deze begeleiding verloopt door toeleiding van de VDAB.

  Meer info? Neem contact op met Mieke Anthonissen (mieke.anthonissen@ieper.be of 0488 98 27 99).


  'TIBB4' wordt gefinancieerd met Europese middelen.
  (eerste resultaten worden eind augustus verwacht)