Alle workshops gaan door van 13u. tot 15u. in het computerlokaal van vzw Argos. Dit is gelegen in Het Perron (2de verdieping).

Een workshop is een initiatieles waarbij je de basis leert van een bepaald thema. Per les betaal je € 5. Je kan ook de lestekst aankopen. Hiervoor betaal je €0,5. Dit bedrag gaat volledig naar Bednet.

Indien een les al volzet is, kan je je altijd inschrijven op de wachtlijst.

WORKSHOPS 2018

Apps voor op reis 3/05/2018 Een smartphone en een tablet staan vol met apps. Wat zijn apps nu juist? Hoe plaats ik ze op mijn tablet/smartphone en welke apps zijn interessant voor op reis? In deze workshop leer je een aantal handige apps kennen die je kan gebruiken op reis. Je kan hiervoor je tablet en/of smartphone meebrengen.
Handige fiets- en wandelapps 17/05/2018
VOLZET
Wist je dat er op een smartphone ook een GPS-functie is? Hiermee kan je fiets en/of wandelroutes opzoeken en bijhouden. In deze workshop leren we met enkele fiets- en wandelapps werken. Breng je eigen smartphone mee.
Facebook 24/05/2018
VOLZET
Facebook is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Zowel professioneel als in ons privéleven hebben we met Facebook te maken. Met deze workshop kan je Facebook ontdekken en de voor- en nadelen leren kennen. Om de workshop vlot te laten verlopen, verwachten we dat je een account hebt.
Apps voor op reis 14/06/2018 Een smartphone en een tablet staan vol met apps. Wat zijn apps nu juist? Hoe plaats ik ze op mijn tablet/smartphone en welke apps zijn interessant voor op reis? In deze workshop leer je een aantal handige apps kennen die je kan gebruiken op reis. Je kan hiervoor je tablet en/of smartphone meebrengen.
Tablet 21/06/2018 & 28/06/2018 Wat is swipen? Wat zijn apps nu precies? Hoe maak ik verbinding met een wifinetwerk? In deze tweedelige workshop maak je kennis met de tablet. (IOS, Android en Windows). Eigen tablet meenemen
Foto's op de computer plaatsen, verstu ren en bekijken 5/07/2018
VOLZET
We maken voortdurend foto’s met ons fototoestel, GSM, smartphone of tablet maar hoe zorgen we voor een overzicht? Hoe plaats je foto’s op de computer? Hoe deel je foto’s?
Smartphone 12/07/2018 & 19/07/2018 Een smartphone en een tablet staan vol met apps. Wat zijn apps nu juist? Hoe plaats ik ze op mijn tablet/smartphone en welke apps zijn interessant voor op reis? In deze workshop leer je een aantal handige apps kennen die je kan gebruiken op reis. Je kan hiervoor je tablet en/of smartphone meebrengen.


Neem voor meer info contact op met Emma Depouvre (057 23 93 44 of emma.depouvre@ieper.be).